Un tânăr a reclamat o crimă în Soroki

Un tânăr a mărturisit că și-a ucis prietenul și s-a prezentat de bunăvoie la poliție. Incidentul a avut loc în Soroki la 13 decembrie.

Potrivit unor surse, tânărul a contactat poliția de unul singur, raportând infracțiunea. Informația a fost relatată de portalul rupor.md cu referire la pulsmedia.md.

Oamenii legii au ajuns imediat la fața locului și au constatat că reclamantul este un bărbat de 30 de ani din satul Zastynca, raionul Soroca, iar decedatul este un bărbat de 36 de ani din satul Crișcăuți, raionul Dondușan.

Potrivit poliției, între cei doi a avut loc un conflict, care s-a transformat într-o bătaie. Potrivit anchetei, bărbatul de 30 de ani a folosit un scaun și o cărămidă, provocându-i leziuni grave colegului său.

Victima a murit la fața locului. Ulterior, suspectul a mutat cadavrul pe un pat și a părăsit locul faptei, dar ulterior a decis să se prezinte la poliție și să se predea.

Autoritățile de aplicare a legii l-au reținut pe tânăr pentru o perioadă de 30 de zile. O anchetă este în curs de desfășurare și a fost deschis un dosar penal.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments