Revenko anunță: “Patriot” în lupta împotriva falsurilor prin monitorizarea spațiului online

Răspunzând la întrebarea despre necesitatea creării Centrului, Anna Revenco a subliniat importanța ca cetățenii moldoveni să înțeleagă motivele pentru care statul nostru nu s-a dezvoltat așa cum ar fi putut în ultimii 31 de ani. Ea a subliniat că este necesar să se înțeleagă dificultățile pe care le-a suferit țara din cauza unui lung război psihologic menit să o divizeze și să ne submineze încrederea în noi înșine, cu scopul de a diminua aspirațiile noastre pentru un viitor independent.

Anna Revenco a declarat că acum, Moldova pare să înceapă să realizeze impactul acestui război psihologic purtat de Rusia timp de 31 de ani. Ea și-a exprimat convingerea că țara se trezește din această “hipnoză” și începe să realizeze impactul acestui război asupra limbii, culturii și dorinței de a-și construi viitorul.

Decizia de a înființa centrul este o confirmare a acestei treziri și o demonstrație a capacității și voinței noastre de a ne construi propriul viitor. Centrul va monitoriza în mod activ spațiul informațional și se va confrunta cu războiul psihologic care folosește dezinformarea, minciuna și manipularea. Anna Revenko a subliniat că Centrul va monitoriza constant spațiul online, va demasca falsurile și va informa publicul cu privire la scopul fiecărei dezinformări.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments