omorând o femeie, agresând un bărbat și întemnițându-l într-o dugheană.

Un băiat de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost arestat pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Potrivit poliției, el este acuzat că a ucis o femeie de 74 de ani și a atacat cu un cuțit un bărbat de 62 de ani, pe care apoi l-a închis într-o dugheană pe un câmp, acoperindu-l cu pământ. Grație intervenției rapide a poliției, bărbatul a fost găsit în viață.

Incidentul a avut loc pe 13 mai, când poliția din Glodeni a primit o sesizare cu privire la o femeie găsită moartă în locuința sa. La sosirea la fața locului, s-a stabilit că aceasta murise din cauza rănilor multiple.

În aceeași zi, datorită acțiunilor operative ale poliției și ale procuraturii, a fost arestat un suspect, care s-a dovedit a fi vecinul victimei post-mortem. Acesta a fost găsit în casă în stare de ebrietate alcoolică.

În timpul interogatoriului, suspectul a fost confuz în declarația sa. În timp ce îi percheziționa locuința, poliția a auzit un strigăt de ajutor din subteran. La excavarea săpăturii, forțele de ordine au găsit înăuntru un bărbat cu o rană la gât, dar conștient.

Victima a declarat poliției că el și suspectul consumaseră alcool împreună pe 11 mai, după care a apărut un conflict și a fost împușcat, iar apoi închis.

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar o anchetă este în curs de desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele incidentului.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments