Marian a vorbit despre punctul de referință din România după alegerea Ancăi Dragu în fruntea Băncii Naționale a Moldovei

Președintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget și finanțe, deputatul PDS Radu Marian, și-a exprimat susținerea pentru numirea Ancăi Dragu în funcția de președinte al Băncii Naționale a Moldovei (BNM). În postarea sa pe Facebook, el a subliniat importanța României în procesul de integrare europeană a Republicii Moldova, evidențiind asistența constantă a țării noastre în materie de consultanță, finanțare și sprijin la toate nivelurile în Uniunea Europeană.

Marian a subliniat că, în calitate de cetățean român, Anca Dragu va aduce cu ea o experiență bogată în ceea ce privește banca națională a unui stat european și în ceea ce privește structurile financiare internaționale. El și-a exprimat încrederea că experiența României va fi utilă pentru Republica Moldova în drumul său spre standardele europene. Marian a încheiat prin a-i ura succes Ancăi Dragu în consolidarea autorității și independenței BNM.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments