Program de evenimente festive în oraș

Cu doar câteva zile înainte de inaugurarea principalului brad de Crăciun din capitală, Primăria municipiului Chișinău a comunicat detalii despre programul de evenimente planificate pentru sărbătorile de iarnă.

Pe 23 decembrie, va fi deschis Târgul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, precum și aprinderea luminilor de pe bradul de Crăciun.

Potrivit informațiilor municipalității, începând cu ora 17:00, pe scenă vor urca diverși artiști, printre care corul “Vocile Primăverii”, ansamblul de viori “Diversity”, pianiștii Iurie Mahovici și Anatolie Lapicus, precum și mulți alții.

Seara va culmina cu un recital susținut de Ștefan Banike Jr. În ajunul Anului Nou, 31 decembrie, toată lumea este invitată la spectacolul muzical “New Year’s Extravaganza” în aceeași piață, începând cu ora 20:30. Seara este dedicată despărțirii de anul vechi și întâmpinării anului 2024, cu participarea unor artiști celebri precum CARLA’S DREAMS și mulți alții.

În plus, în ajunul Crăciunului pe stil vechi, pe 6 ianuarie, în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 18:00, este programat un concert de muzică populară și obiceiuri de iarnă intitulat “Creștini, Crăciunul a Sosit!”, cu participarea mai multor artiști și orchestre.

Pe lângă distracțiile din piață, Primăria va organiza și un patinoar, un carusel și o zonă foto în Piața Catedralei.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments