Un locuitor din Chișinău s-a plâns de acțiunile poliției

O locuitoare din Chișinău se plânge de poliție. Ea susține că a fost reținută cu forța atunci când a încercat să oprească evacuarea mașinii sale.

Potrivit femeii, poliția a imobilizat-o la mașină și a bătut-o după ce a încercat să își mute mașina. Ea susține că unul dintre ofițerii de poliție a lovit-o după ce ea l-a lovit din greșeală. Ca urmare, femeia a fost dusă la spital pentru examinare.

O înregistrare video a incidentului a fost surprinsă de martori oculari pe strada Iona Pelivana de Ziua Independenței. Femeia, Ioana Bobeika, spune că polițiștii i-au oprit mai întâi mașina pentru o infracțiune de parcare. Ea a fost de acord să plătească amenda, dar polițiștii nu i-au permis să plece și au folosit forța atunci când a încercat să urce în mașină.

După incident, mașina a fost remorcată, iar femeia a fost dusă la secția de poliție pentru procesare. A doua zi, aceasta a încercat să depună o plângere la procuratură, dar s-a simțit din nou rău și a fost spitalizată.

Poliția susține că femeia a avut un comportament agresiv față de polițiști, care au folosit forța doar după ce ea l-a lovit pe unul dintre ei. Toate detaliile incidentului vor fi acum verificate, iar cei responsabili vor fi pedepsiți în conformitate cu legea.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments