Tânăra condamnată pentru că și-a ucis mama ar putea fi autorizată să părăsească un spital de psihiatrie

Spitalul Clinic de Psihiatrie găzduiește în prezent aproximativ 200 de pacienți cu tulburări psihice care au comis infracțiuni.

Printre acești pacienți se numără șapte femei, inclusiv o fată care a fost găsită vinovată de uciderea mamei sale. Cu toate acestea, din cauza tulburărilor sale psihice, a fost declarată nebună și trimisă pentru tratament obligatoriu. Nu se știe încă cât timp va petrece în spital, iar posibila ei eliberare va depinde de decizia psihiatrilor și a judecătorilor.

În prealabil, fata nu a beneficiat de supraveghere medicală a stării sale psihice, iar bunica ei, care a crescut-o încă din copilărie, nu era la curent cu problemele sale.

Instanța a declarat-o pe fată nebună în timpul audierii cazului și a decis să o trimită pentru tratament obligatoriu într-un spital de psihiatrie cu regim consolidat.

Specialistul a precizat că eliberarea ei va avea loc atunci când medicii vor fi convinși de starea ei și când va fi considerată sănătoasă. Ea a fost declarată nebună la momentul comiterii crimei, iar de atunci nu există informații despre manifestarea unor modificări ale stării sale.

Reamintim că oribila crimă a avut loc la 11 decembrie 2020 în orașul Comrat, când o femeie de 40 de ani a fost ucisă cu brutalitate de propria fiică. Fata avea 21 de ani. Ea a comis crima smulgându-i inima mamei sale.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments