Sprijinul Ucrainei este esențial pentru securitatea Republicii Moldova

Președinta Maia Sandu s-a întâlnit cu experți, lideri de opinie și reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale din Statele Unite. Principalul subiect de discuție s-a axat pe consolidarea sprijinului pentru regiune.

Au fost discutate diverse aspecte, printre care consolidarea proceselor democratice în Republica Moldova, problemele de securitate din regiune și sprijinul acordat de Statele Unite țărilor din regiune în contextul conflictului dintre Rusia și Ucraina. Președinta Maia Sandu și-a exprimat recunoștința pentru asistența oferită Republicii Moldova de către guvernul SUA prin intermediul organizațiilor internaționale, cum ar fi Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiați, în abordarea provocărilor umanitare legate de invazia Rusiei în Ucraina.

De asemenea, a subliniat importanța continuării sprijinului acordat Ucrainei în combaterea agresiunii Rusiei, menționând că acest sprijin este esențial nu numai pentru securitatea Republicii Moldova și a cetățenilor săi, ci și pentru asigurarea stabilității pe întreg continentul.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments