Declarațiile online privind trecerea frontierei sunt acum disponibile

Poliția de Frontieră din Moldova a lansat un nou serviciu online pentru solicitarea unei declarații de trecere a frontierei. Pentru a utiliza serviciul, trebuie să urmați câțiva pași simpli:

1. Accesați portalul serviciilor publice la adresa https://servicii.gov.md
2. Găsiți serviciul „Extras din Sistemul Informațional Integrat al Poliției de Frontieră” și faceți clic pe butonul „Cerere”.
3. Veți fi apoi redirecționat automat către pagina de solicitare.
4. Completați câmpurile obligatorii cu informațiile în conformitate cu instrucțiunile de pe site.

Există două modalități de obținere a documentului:

– Pentru cei care au semnătură electronică: puteți obține declarația în format digital prin intermediul portalului http://mcabinet.gov.md
– Pentru cei care nu au semnătură electronică: documentul poate fi ridicat pe suport de hârtie de la sediul Poliției de Frontieră din Chișinău sau de la oficiile regionale din Edineț, Cahul, Ștefan-Vodă și Ungheni.

Poliția de Frontieră a declarat că acest nou serviciu electronic va contribui la îmbunătățirea activității agenției prin reducerea procedurilor birocratice în eliberarea declarațiilor. Acest lucru va permite o mai bună concentrare pe alte sarcini importante, cum ar fi controlul și securitatea frontierei de stat a Republicii Moldova.

0 0 votes
Рейтинг статьи
Subscribe
Notify of
guest
0 комментариев
Inline Feedbacks
View all comments