Actual Advertoriale Mușchi

Vrei să fii sănătos și să ai un corp tonifiat? Alege „Gym Box” – sala de forță pentru toată familia

Vrei să duci un mod sănătos de viață și să arăți bine?! E timpul să îți faci un abonament la sala de forță din or. Drochia „Gym Box”. Cei care au ales să practice sportul, rezultatele nu au întârziat să apară, siluetă de invidiat și masă musculară demult visată. Echipamente de forță cât și cardio de ultimă generație, vestiare, camere de baie, aer condiționat, antrenori profesionali și nu în ultim rând prețuri avantajoase.

Toți ne dorim un corp bine lucrat la sală, tonifiat, puternic și plin de energie, dar puțini sunt cei care reușesc să își vadă visul împlinit. Pentru a elucida toate miturile legate de sport, de a scoate în evidență beneficiile care le au persoanele care aleg să se ocupe cu sportul, ne va spune administratorul și antrenorul sălii de fitness, Andrei Ureche.

Sala de fitness „Gym Box” a fost deschisă pe dată de 1 Mai 2017. Este un club modern și spațios, dotat cu aparate de forță atât pentru bărbați cât și pentru femei (haltere și galtere, aparate multifuncționale, diverse bănci de abdomen, de forță, de hiperextensie, etciarzona cardioare 4 de benzi de alergat, bicicletă și stepper, expandere, sala de box dispune de saci de box, diverse mănuși, curele etc.)

– Care este categoria de vârstă care poate să practice sportul la sala de forță?

– Nu există limita minimă sau maximă pentru sport. Adevărul este că antrenamentele de forță încep încă de când un copil poate stă în picioare. Și mișcările precum flotările, tracțiunile, flotările la paralele, etc. (toate mișcările cu greutatea corpului pe care copiii le fac când cresc și se cățără în copaci, pe scaune, pe scări, pe pietre, etc.) sunt tot un fel de exerciții cu greutatea proprie. „Gym Box” recomandă că antrenamentele de la 6 pînă la 14 ani să fie desfășurate împreună cu antrenorul sau un părinte informat, iar celelalte categorii de vârstă preferabil inițial cu antrenorul iar apoi de sine stătător.

– Începătorii au un program special, creat de antrenor sau fiecare își alege binevol aparatele care consideră că sunt utile pentru el?

– Sala are recomandări pentru începători cât și diverse programe, dacă clienții sunt dispuși să coopereze cu antrenorii atunci noi aducem recomandările cât și programele individuale conform pregătirii fizice, dorințele clientului cât și ritmul acestui program (lent, rapid, gradat).

– Care sunt beneficiile sălii de forță?

– Cele mai populare beneficii sunt creșterea masei musculare și slăbitul, dar pe lângă toate acestea, țin să menționez, sportul îmbunătățește funcțiile inimii, normalizând tensiunea arterială, îmbunătățește sănătatea reproductivă, tratează depresiile, întărește oasele, îmbunătățește compoziția corpului, numai vorbim că te ajută, să te simți mulțumit, împlinit și atrăgător.

– Care a fost cel mai memorabil moment de când activați la „Gym Box”?

– Au fost mai multe amintiri plăcute la „Gym Box”. Un exemplu ar fi amatorii de power lifting, au avut șansa să îi cunoască „face to face” pe campionii din Letonia și Israel, Andrejz Murnieks și Denis Bondorenco, să le adreseze întrebări, să primească sfaturi utile de la ei. Un alt moment memorabil petru iubitorii de fitness a fost seminarul de nutriție organizat de Veronica Chistol.

– Care este cea mai mare greșeală a începătorilor?

– Prea multe așteptări… de la 2-3 antrenamente, orice sport nu e un sport, e un mod de viață, dacă faci ceva temporar, rezultatele obținute tot sunt temporare, iar dacă lucrezi sistematic la scopul tău  atunci rezultatul se va îmbunătăți cu fiecare antrenament. Pentru a vă creea o imagine despre rezultate, pot să spun una, dacă respecți programul de antrenament și alimentația corectă timp de 1 luna vei observa schimbări spre bine a organismului tău, timp de 3 luni, rezultatele le vor vedea rudele și prieteni, iar timp de 6 luni. schimările sunt vizibile pentru întreaga societate.

– Multe femei aleg sala de forță pentru a slabi, ce recomandări are „GYMBOX-ul” pentru ele?

– Sportul întodeauna trebuie să fie combinat cu o dietă echilibrată, 70% din rezultat este alimentația corectă (și nu dietă pentru că se dezechilibraza necesarul de nutritive) iar 30% e forță depusă la sala.

– Tot mai mulți sportivi, consumă proteine artificiale, care este importanță lor pentru organismul nostru? 

– Părul, pielea, oasele, unghiile, toate constau, în mare parte, în proteine. În plus, aceste produse sunt un combustibil viu pentru mușchi. Beneficiile nu se termină doar la nivelul mușchilor; proteinele țin în frâu foamea și previn obezitatea, diabetul și bolile de inima. În dependență de scopul propus, să faci performanță în domeniul culturismului, să slăbești sau să crești masă musculară de aici și vin recomandările să consumi doar proteine din alimentație sau să le combini cu proteinele praf.

– Gura lumii vorbește despre un mit, femeile care se ocupă o perioadă îndelungată cu sportul, fac mușchi și după aceasta,  arată că un bărbat. Cum ați argumenta această părere, este adevărat sau nu?

– Cum ați menționat  un „mit”,  fiziologic nu poate fi. Femeile nu acumulează masă musculară ca bărbații, chiar dacă și-ar dori, le-ar fi foarte greu să își transforme formele. Nu trebuie să te gândești la o culturistă când spun să acumulezi masă musculară. Mai degrabă la un model de fitness. Așa cum culturiștii folosesc steroiziana bolizanti pentru a atinge nivele mari de masă musculară, și femeile din culturism fac la fel, de aceea se virilizeaza și acumulează cantități atât de mari de mușchi. Pe cale naturală nu ar reuși niciodată!

– Ce pregătiți pentru perioada caldă a anului?

– Noi permanent facem schimbări și ne performăm, schimbăm, modificăm utilajele, procuram altele mai efective, chiar dacă încă nu avem un an de la deschidere, s-au produs multe schimbări.

În perioada caldă am dori o mobilizare în aer liber, o uniune cu toate cluburile din Drochia și organizarea unui sport comun. Pentru realizarea acestui scop avem nevoie de susținerea celorlalte cluburi sportive, de parteneri cât și de doritorii care ar dori  să participe la o astfel de manifestare.

– La ce preț este un abonament la sală? Oferiți careva reduceri?

– Abonementele sunt diverse:

400 lei – 12 antrenamente 

600 lei – 20 antrenamente

1250 lei – 50 antrenamente

3500 lei – antrenamente nelimitate pe parcursul a 12 luni.

În ajunul tuturor sărbătorilor principale facem reduceri sau tombole, cadouri, pentru a află de ele este nevoie sa urmariti pagină noastră de facebook „Gym & Box”și să fiți în lista noastră de prieteni.

– Unde vă pot găsi persoanele care își doresc să se antreneze la „Gym Box”?

„Gym Box” se află în or. Drochia, str. Independenței 2 (centrul orașului). Ușile sălii sunt deschise pentru toate persoanele care doresc să aibă un mod sănătos de viață!

 

 

 

 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.