Actual Generația X știri de TOP

(VIDEO) Rușinos dar adevărat, Drochia nu are un WC public

 

Una dintre cele mai primordiale probleme pentru locuitorii orașului Drochia este necesitatea unui WC public. Spre rușinea noastră, copiii și adulții ajung să întrebuințeze tribunele stadionului central și tufarii din preajma parcului pentru a se ascunde de ochii lumii. 

Zilnic zeci de familii se odihnesc în Parcul Central din orașul Drochia. Mame, tați  cu carucioare, copiii toți preferă ca zona de agrement centrul orașului și anume parcul care e în continuă renovare…

E suficient să stai pe o bancă jumătate de ora și să privești oamenii din jur, majoritatea la un moment dat se întreabă între ei „Unde e WC-ul?” Din păcate, răspunsul se oferă cu jumătate de voce, se șoptește la ureche să nu audă nimeni că ne facem de rușine: „Du-te și tu după un tufar sau sub tribune, nu avem WC!”

Astfel,  echipa buzzomanilor a făcut o plimbare  în parc și a întrebat mai mulți locuitori ai orașului,  dacă este nevoie sau nu de un WC public ? Răspunsurile au fost diverse, unii au spus că trebuie urgent de soluționat această problemă iar alții au specificat că nu e nevoie deoarece nu va avea cine să aiba grijă de el, va fi lăsat de izbeliște și poate deveni un focar de infecții.

Voi cum credeți, orașul Drochia are nevoie sau nu de un WC public?

(Va urma)