Generația X știri de TOP

(VIDEO) Rapperul drochian „Pluton”, popular în Italia dar nu și acasă.

„Nu există nu pot, există nu vreau”, sloganul lui Corneliu Postovan. Inițial era doar talentul de a scrie versuri, apoi de a le recita și în final, să cânte și nu orice gen, ci anume rap. La moment, drochianul nostru, Cornel, colaborează cu „ProMC” din Italia, împreună pregătesc să facă un turneu muzical prin Moldova.

Muzica nu a lipsit din viața lui, nici măcar o zi, de mic își dorea să devină interpret și să aibă propria sa piesă. Ani în șir scria versuri, apoi aceste strofe le recita pe fundal de melodie, rezulatul era uluitor pentru cei apropiați, la colțuri deja se discuta: „Cornel, știe să citească răp”. Nimănui nu îi venea să creadă de abilitățile tânărului,  până în momentul când Cornel și-a înregistrat prima piesa. Ei, de atunci s-au început presiunile din partea familiei și prietenilor: „Postează pe YouTube, încearcă-ți norocul!”. Așa a și făcut, Cornel și-a început propria sa promovare cu pseudonimul de „Pluton”.

Mai târziu l-a cunoscut pe Nicu, numele de scenă fiind „ProMC”,  ulterior i-a devenit coleg și partener de lucru. Ambii, entuziasmați de ritmul muzicii rap, au hotărât să lanseze prima lor piesă comună „GRUVANJA” (de la groove și ganja). Nu a trecut mult timp că aceste piese, devenise virale în rândul prietenilor. „PASDUPAPAS” și „NOYZ”  sunt alte 2 piese care fac furori în cluburile din Italia.

Accesați linkul de la SOUNDCLOUD pentru mai multe piese și pentru a le putea downloada.

 

Chiar dacă succesul din Italia, nu întârzie să apară, dorința lui Corneliu, rămâne a fi, un tur muzical prin Moldova împreuna cu „ProMC”. Din spusele lui, în curând acest vis va deveni realitate.