Actual Advertoriale

(VIDEO) Moș Crăciun își umple sacul cu daruri la magazinul „Tot All”

Am aflat secretul lui Moș Crăciun! Sacul cu daruri pentru întreaga familie le umple la magazinul „Tot All” din orașul Drochia. Din sutele de scrisori și dorințe a copiilor, Moșul a reușit să găsească tot de ce are nevoie într-un singură locație. Vestea bună este că anul acesta, cadourile sub brad vor fi aduse mai devreme deoarece Crăciunițele l-au ajutat să adune mai rapid tot de ce avea nevoie Moșul pentru a aduce zâmbet și bucurie pe fețele copiilor.

Cu pași rapizi ne apropiem de sărbătorile de iarnă. Oamenii devin mai buni la suflet, se împart conform tradiției cu diverse cadouri, micuții scriu cu grijă scriu scrisori lui Moș Crăciun, acolo își notează visele și dorințele care ar dori să se realizeze în seara de Revelion. Cu câteva săptămâni înainte de sărbători, Moșul colectează toate scrisoriile copiilor, le citește atent apoi caută minuțios prin magazine, fiecare cadou în parte.

De această dată, Moș Crăciun nu a trebuit să piardă timpul prin mai multe locații, a găsit tot de ce are nevoie în magazinul „Tot All” din or. Drochia, str. Gudanova 9. Mare bucurie pentru el cât și pentru Crăciunițe că sacul de cadouri a fost umplut imediat.

Am să vă divulg câteva secrete care ni le-a spus Crăcunița care l-a însoțit pe Moșul prin magazin. În scrisorile sale, copilașii au notat că își doresc să aibă sub braduț: jucării moderne, cărți, puzzel-uri, păpuși cât și accesorii. Fetițele la post scriptum, au scris că își doresc sub braduț: cercei, ghirlande strălucitoare, pijame călduroase, papucei noi pentru  alte cadouri de la Moș Nicolae, rochițe și geci cu blăniță. Băieții mai simplu, la ei scrisorile au fost fără prea multe desfășurări: mingi, blugi, ghiozdane noi și caciulițe moderne.

Moș Crăciun a reușit să își umple sacul de surprize pentru copilașii cei cuminți. Zilnic zeci de familii, stau în rând pentru a prinde ofertele fierbinți ale magazinului „Tot All”. Mai generos ca niciodată, magazinul și-a umplut rafturile cu tot felul de haine moderne pentru femei, bărbați, astfel cei care au în curând evenimente corporative sau își doresc să își schimbe garderoba de iarnă cu siguranță vor  putea găsi cu ușurință articolele vestimentare potrivit stilului care îl adoptă.

Dacă crezi că hainele stau mult pe umerașe să își aștepte cumpărătorii, să știți că vă înșelați amarnic. Săptămânal, se reînnoiesc rafturile magazinului cu noi și noi haine, încălțăminte, accesorii etc. Beneficiul cumpărătorilor este că ei mereu au parte de ținuțe moderne și unice.

Magazinul este format din două etaje. Chiar de la intrarea în „Tot All” veți simți diferența de alte locații. Muzică bună, atmosferă de sărbătoare, cald, curat și consultante drăguțe care vă pot ajută  să găsiți ceea ce aveți nevoie. Tot ele vă vor spune de ofertele de care puteți beneficia cât și de cadoul din partea echipei „Tot All” .La cumpărarea mai multor produsele, veți primi un card de reduceri pentru fiecare articol.

Nu ezita, ia-ți familia sau grăbește-te, să scrii scrisoare lui Moș Crăciun pentru a primi cât mai curând cadourile dorite!

Magia sărbătorilor de iarnă, începe la magazinul „Tot All” din or. Drochia, str. Gudanova 9 !