Actual Ora poliției știri de TOP

(VIDEO) Jaf ratat. Un bărbat din r. Drochia a vrut să jefuiască BC „Victoriabank” cu toporul

Un bărbat de 39 de ani, înnarmat cu un topor, a încercat să fure banii dintr-o filiala a BC „Victoriabank” or. Drochia. Fiind în stare avansată de ebrietate, a distrus ușa de la intrare și casele bănești. În scurt timp, polițiștii IP Drochia a reținut bărbatul pentru 72 de ore. 

(Sursa video – amatori)

„La data de 09.01.2018 ora 18:46, IP Drochia a fost alertată de către o persoană care a comunicat că un bărbat a deteriorat ușa unei bănci cu toporul. Imediat la fața locului s-au deplasat angajații a Î.S „Servicii Pază al MAI”, filiala Drochia, cât și  grupa operativă al IP Drochia. 

Polițiștii imediat s-au deplasat la fața locului unde în interiorul băncii au reținut un bărbat în vârstă de 39 ani, locuitor al raionului Drochia. Cu ajutorul unui topor au fost deteriorate sticlele de la casele bănești și ușa de la intrare în bancă. Din fericire, bărbatul nu a reusit să sustragă careva mijloace financiare. Persoana în cauză fiind supusă testării cu aparatul alcooscopic s-a depistat că era în stare de ebrietate alcoolică avansată”, ne-a comunicat ofițerul de presă IP Drochia, Lilia Harea.

La moment bărbatul este reținut timp de 72  de ore. Pe cazul dat a fost pornit o cauză pentru huliganism, art 287.