Actual Ora poliției știri de TOP

( VIDEO/FOTO ) S-a înecat o femeie la lacul „Comsomolist” din Drochia

La Lacul „ Comsomolist ” din or. Drochia, s-a depistat un cadavru. Din spusele lui Marin Novac, șef adjunct al Inspectoratului de Poliție din or. Drochia, femeia avea vârsta de 70 de ani. Timp de o săptamână, femeia a avut o stare depresivă, se presupune că s-ar fi sinucis. Experții continuă să cerceteze acest caz. 

 

„ La „112” a parvenit un apel , în care a fost comunicat că la lacul „ Comsomolist ” a fost observat plutind un cadavru. Venind la fața locului am depistat o femie în vârsta sub 70 ani, la moment se petrec toate măsurile de urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele decesului. La fața locului, au fost invitați medicul legist, procuratura și grupul de anchetă.”- ne-a relatat Marin Novac , șef adjunct al Inspectoratului de Poliție din or. Drochia.

 

Poliția amintește cetăţenilor că ei sunt obligaţi să respecte panourile de avertizare „ Scăldatul interzis, pericol de înec” şi să conştientizeze riscurile la care se expun atunci când se scaldă în locuri neamenajate pentru că plata unei clipe de neatenţie poate fi o viaţă.