Actual Ora poliției știri de TOP

(VIDEO) Au fost reținute 4 persoane care ar fi jefuit și torturat familia bancherului din Drochia

Informații noi despre furtul din Drochia, unde au fost bătuți în propria casă, un bacher împreună cu soția, ulterior jefuiți. În urma măsurilor întreprinse de oamenii legii au fost efectuate 8 percheziții și ulterior au fost reținute patru persoane, care anterior au avut antecedente penale similare cazului dat.
În cadrul unui briefing de presă, șeful IGP, Alexandru Pînzari, a declarat că este vorba despre patru tineri cu vârsta cuprinsă între 35 și 22 de ani, locuitori ai orașelor de nord.

Primul suspect este un bărbat în vârstă de 35 de ani, care anterior a fost judecat, și avea rol de organizator. Al doilea suspect este un tânăr în vârstă de 23 de ani, cu antecedente penale, ce avea rol de executor. Doar unul dintre tineri îșii recunoaște vina de cele întâmplate.

În urma perchizițiilor la domiciliile bănuiților au fost găsite corpuri delicte, pistolul ce a fost sustras, telefoane, cartele sim, bunuri ce prezintă interes în caz, scrie unimedia.md.

Dacă li se va adeveri vinovăția, aceștia riscă detenție de la 8-10 ani de pușcărie.

Buzz.md amintește că acest caz a avut loc la data de 26 ianuarie în jurul orei 18:00 în orașul Drochia.

Potrivit ofițerului de presă al IP Drochia, Liliana Harea, suspecții au spart safeul de unde au luat o armă. Aceștia au mai furat bani și bijuterii din aur.

Potrivit surselor buzz.md, victima ar fi un bancher din orașul Drochia.