Actual Ora poliției știri de TOP

Urmărire ca-n filme în Drochia. Doi polițiști au fost bătuți de zece tineri

Doi agenți de partulare din or. Drochia au fost agresați fizic de zece persoane. Agresorii au fost nemulțumiți că polițiștii au urmărit un VAZ al cărui șofer a refuzat să tragă pe dreapta.  Fiind somat să stopeze, șoferul a ignorat cerințele agenților de pază.

Aseară a fost observat un automobil de marca VAZ care se deplasa haotic pe drumurile din localitatea Mândâc. Agenții de patrulare l-au somat pe șofer să oprească automobilul, însă acesta a accelerat, iar polițiștii s-au luat după el. După o urmărire ca în filme, șoferul VAZ-ului a stopat automobilul în fața unei gospodării din sat, iar din vehicul a coborât șoferul și patru pasageri. Alte cinci persoane au ieșit din curte, și împreună i-au luat la pumni pe polițiști, scrie deschide.md.

Liliana Harea, ofițerul de presă al IP Drochia, a declarat telefonic pentru BUZZ.MD că cele zece persoane, sunt de origine romă și au aplicat mai multe lovituri celor doi agenți de patrulare în regiunea feții și a pieptului.

„Polițiștii au observat automobilul VAZ că se deplasa haotic prin localitate, iar șoferul a ignorat semnalul polițiștilor, a accelerat și a încercat să scape de polițiști. Aceștia l-au urmărit până când șoferul a oprit în fața unei curți. Din mașină au coborât cinci persoane, iar altele cinci au ieșit din curte și i-au luat la bătaie pe polițiști. Oamenii legii au solicitat inervenția unui alt echipaj și grupa operativă din cadrul IP Drochia, iar împreună au reușit să rețină trei persoane, ceilalți agresori fugind de la fața locului”, a precizat Harea.

Cele trei persoane reținute, este vorba despre trei tineri de 19, 25 și respectiv 26 de ani, au fost încătușate și escortate la IP Drochia, unde au fost reținute pentru 72 de ore. Alți doi bărbați dintre cei care i-au bătut pe polițiști, de 31 și respectiv 36 de ani, sunt căutați de oamenii legii.

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.