Actual Ora poliției știri de TOP

(UPDATE) Cei patru angajați ai SPPS, care au nimerit într-un accident cumplit noaptea trecută la Drochia, ar fi din paza președintelui, Igor Dodon

(update) Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Maxim Lebedinschi a reacționat în urmă ce mai mulți reprezentanți mass-media au solicitat un răspuns în cazul celor patru angajați ai Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS), care au nimerit într-un accident cumplit în noaptea trecută la Drochia, și ar fi din paza președintelui, Igor Dodon.

(update) Cei patru angajați ai SPPS, care au nimerit într-un accident cumplit noaptea trecută la Drochia, ar fi din paza președintelui, Igor Dodon

 (Foto: politia.md)

„Președintele Republicii Moldova Igor Dodon la moment se află într-o vizită de serviciu la Sankt Petersburg din Federația Rusă și va reveni în țară abia astăzi seară. Menționăm că începînd cu perioada decembrie 2016, SPPS a fost exclus din subordinea Președintelui Republicii și a fost transferată în subordinea Guvernului.

Astfel, rugăm ca toate detaliile cu privire la accidentul numit să fie consultate la conducerea SPPS”, a scris Lebedinschi pe pagina sa de facebook.

Contactată de UNIMEDIA, ofițerul de presă al SPPS, Maia Angheni a declarat că nu poate nici confirma, nici infirma această informație.

Reamintim că un polițist de 34 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident cumplit, produs noaptea trecută la Drochia, iar alți patru angajați ai Serviciului Protecție și Pază de Stat (SPPS) au fost transportați la spital cu diverse leziuni corporale.

Sursa: unimedia.md

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.