Imagine simbol
Actual știri de TOP

Un brad artificial de 12 metri, produs în Moldova va fi inaugurat pe data de 19 decembrie în centrul orașului Drochia

Euforia sărbătorilor de iarnă a început. Magazine pline cu jucării și cadouri, la gradinițe matinee, toate duc cu repeziciune la noul an care se apropie și la Crăciunul mult așteptat. Nu a mai rămas mult și întrega Drochie va fi împodobită în straie de sărbătoare. Din spusele Ninei Cereteu, primara orașului, inaugurarea bradului se va desfășura pe data de 19 decembrie.

Recent pe pagina oficială a primăriei a fost realizat un sondaj privitor la achiziționarea bradului pentru sărbătorile de iarnă. În urma voturilor s-a achiziționat un brad artificial care va fi instalat ca de obicei în centrul orașului Drochia.

Nina Cereteu a specificat: „ Bradul este procurat de la un producător autohton. Nu e un secret pentru nimeni că un brad natural costă în jur la 20 mii lei, noi am achitat 90 mii lei și am prins  oferta de 30% reducere. Din import, Polonia sau  Bulgaria, prețul ar fi costat dublu. Jucăriile și ghirlandele pentru împodobirea bradului vor fi cele de anul trecut.

Locuitorii orașului vor putea admira bradul la data de 19 decembrie, de Sf. Nicolae conform tradiției. 

 

 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.