Actual Ora poliției știri de TOP

Crimă în s. Sofia. Un băiețel de 1 anișor a fost omorât în bătăi de un vecin

Un caz înfricoșător s-a întâmplat aseară, în jurul orei 18:00  în s. Sofia, raionul Drochia. A fost omorât în bătăi, un băiețel de 1 anișor  de un vecin care a venit în ospeţie la bunica acestuia.

Un băiețel de doar 1 anișor a fost ucis în bătaie de un vecin care a venit în ospeţie la bunica acestuia. Bărbatul era în stare de ebrietate avansată, fiind deranjat de plânsetele copilului, l-a ridicat şi l-a trântit de câteva ori de podea. Totul s-a întâmplat aseară, însă, deocamdată nu este clar de ce femeia nu l-a oprit pe agresor, declară ofițerul de presă Lilia Harea, IP Drochia.  

Rănile provocate au fost atât de grave, încât băieţelul a murit. Între timp, mama acestuia era la muncă într-un sat din raionul Ialoveni şi vine acasă doar săptămânal.

Copilul a fost lăsat în grija bunicii. Mama băiețelului mai are doi copii care locuiesc împreună cu tatăl lor, după ce aceștea au divorțat.

Cazul este cercetat de poliție. Dacă se adeverește că e vinovat, bărbatul riscă până la 20 de ani de închisoare.

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.