Actual Ora poliției știri de TOP

Un adolescent a fost bătut în plină stradă

În orașul Drochia, pe strada Alexandru cel Bun, 4 indivizi au atacat un minor, care în urma loviturilor, a ajuns în stare gravă la spital. În acest caz au fost sesizați polițiștii care au întocmit dosar penal, cercetarile fiind continuate sub aspectul savârșirii infracțiunii de lovire.

foto/stiri.botosani.ro

Astăzi, 28. 06. 2018, în jurul orelor 20:00, în orașul Drochia pe strada Alexandru cel Bun, 4 persoane în stare de ebrietate au atacat un adolescent. În timp ce era agresat, tânărul a reușit să fugă după ajutor, întorcându-se cu 4 persoane. Unii din martorii oculari au anunțat poliția, iar alții încercau să opreasca lupta. În urma loviturilor puternice, victima a fost transportată de urgență la spitalul raional „Nicolae Testemițanu” din orașul Drochia, secția terapie intensivă. La venirea poliției au rămas doar 4 persoane, care au fost interogate la inspectoratul de poliție Drochia.

Cu detalii noi, revenim mai târziu.

Reporter- TEODOR Mocanu

Adiaconiței Iuliana

"Cu mine se petrece ceva:o viață de om"

Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  • Da eram prin apropiere cind a venit ambulanta si politia. Au venit la chemare si ambulanta si politia dupa vreo 20 minute la vreo 10 chemari. Abia mergeau. Pe jos si mai repede ajungeau. Bataie de joc oameni buni.