Actual Mușchi

Trei fotbalişti s-au ales cu capetele sparte la meciul Sheriff Tiraspol – Milsami Orhei

Stadionul din Orhei s-a transformat în ring de luptă. Un grup de suporteri a intrat pe teren pentru a cere socoteala arbitrilor după meciul dintre localnica Milsami şi Sheriff  Tiraspol. Confruntarea a fost marcată de mai multe intrări dure, ca rezultat – trei fotbalişti s-au ales cu capetele sparte.

„Viespile” au câştigat partida cu „vulturii roșii”, scor 1-0, singurul gol fiind înscris în minutul 73 de belgianul de origine congoleză Ziguy Badibanga.  Sheriff a obţinut a treia victorie la rând şi este liderul clasamentului cu 9 puncte la activ. De partea cealaltă, Milsami a rămas pe treapta a doua a clasamentului cu 6 puncte.

Prea mult am vrut să câştigăm acest meci. A fost un meci egal. Rezultatul ar fi putut fi unul egal sau chiar am fi putut să învingem. Primii am creat ocazii – bara lui Bugaiov„, a declarat antrenorul Milsami Orhei, Veaceslav Rusnac.

Atu-ul primordial a fost sacrificiul jucătorilor care au luptat unul pentru altul. Am avut o echipă unită în teren. Am ştiut că ne aşteaptă un meci dificil. Milsami a jucat bine şi agresiv„, a spus antrenorul Sheriff Tiraspol, Roberto Borodin.

O victorie importantă. Sunt foarte satisfăcut de toţi jucători, deoarece terenul nu a fost unul bun. Nu a fost mult fotbal, ci luptă. Important că am câştigat„, a spus fundaşul Sheriff Tiraspol, Petru Racu.

În celelalte meciuri ale etapei, Petrocub Hânceşti a învins cu 6-3 pe Sfântul Gheorghe Suruceni, Zaria Bălţi a terminat la egalitate disputa cu Zimbru Chişinău, scor 1-1, iar partida Speranţa Nisporeni-Dinamo-Auto Tiraspol s-a încheiat fără goluri.

Sursă- publika.md