agora.md
Actual știri de TOP

Tragedie pentru o familie din Soroca

Cum poate fi viața atât de cruntă? O familie din Soroca a decedat în două accidente rutiere diferite, care s-au produs la un interval de câteva zile. În urma tragediei, trei copii minori au rămas orfani.

Tragedie fără margini în orașul Soroca. Patru membri ai aceleiași familii și-au pierdut viața în două accidente rutiere, produse la un interval de câteva zile, pe teritoriul Federației Ruse. Potrivit observatorul.md, tatăl, doi fii și o fiică au murit. Rudele și apropiații s-au solidarizat și pregătesc ceremonia de înmormântare.

Tragedia a avut loc acum câteva zile. Victimele se întorceau în țară, iar la un moment dat, mașina în care se aflau a ieșit la depășire și s-a lovit frontal într-un camion. Șoferul a decedat pe loc, iar fiica și nevasta acestuia au ajuns în stare gravă la spital. În scurt timp, fata de doar 18 ani a decedat.  Femeia a fost adusă acasă. Aceasta se află la rude și acum urmează un tratament. Ea nu știe ce s-a întâmplat cu familia sa.

Potrivit sursei citate, cei doi fii s-au pornit la locul tragediei din Azerbaijan, unde munceau.Pe drum au nimerit și ei în accident, unde ambii au decedat. În urma tragediei, trei copii minori au rămas orfani.

Rudele familiei Ferari și întreaga comunitate rromă din Soroca și nu doar, s-au solidarizat și pregătesc funeraliile celor patru victime.

http://agora.md/stiri/43704/durere-fara-margini-la-soroca–patru-membri-ai-aceleiasi-familii-au-murit-in-accidente-diferite