Actual Evenimente știri de TOP

Programul evenimentului: „Ziua Vinului – 2018”

 Pe 6-7 octombrie la Chișinău, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc Zilele Naționale a Vinului unde vor fi peste 60 de standuri expoziționale ale companiilor vitivinicole.

În acest an Ziua Naționala a Vinului se va organiza în a XVII-a ediție de Ministerul Agriculturii, Oficiul Național al Viei și Vinului, Asociațiile de Producători Viniculoi și alți parteneri de dezvoltare. Parascdobvia Ignat, reprezentat Wine Tourism Moldova a subliniat pe ce se vor pune accentele în acest an „Laitmotivul sau accentele anul acesta vor fi puse pe regiunile cu indicaţie geografică şi anume pe toate vinăriile şi vinurile de calitate care se vor întruni în Piaţa Marii Adunări Naţionale”.

Un lucru important de care nu trebuie de uitat este ” Carnetul Degustătorului”, care include un pahar ecologic, degustarea a 11 vinuri diferite și a unui vin preferat, două bilete de călătorie pentru transportul public și reduceri de la 20% la articolele promoționale „Wine of Moldova”. Biletul poate fi procurat la prețul de 150 de lei până în data de 6 octombrie și la preț de 200 lei pe 6 și 7 octombrie.

În centrul capitalei vor fi amenajate târguri de artizanat, master-clasuri de preparare a vinului și căsuțe pentru meșterii populari. În acest an nu sa uitat nici de copii, aceștia vor putea sa guste din mustul pregătit special pentru ei.

Costul organizării acestui eveniment va trece peste 2 milioane de lei.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.