sursa foto: moldova24
Actual știri de TOP

Programul „Drumuri bune 2” revine

 Ministrul Economiei și infrastucturii, Chiril Gaburici, a anunțat că în anul 2019, în Republica Moldova vor fi reabilitați 2600 de km de drum în cadrul programului „Drumuri Bune 2”. Pentru realizarea acestui proiect vor fi alocate 2 miliarde de lei. 1,5 miliarde de lei vor fi alocate din budetul de stat, iar încă 500 milioane de lei din Fondul Rutier.
Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a subliniat : „Drumurile locale care vor fi reabilitate anul viitor în cadrul programului „Drumuri bune 2” vor avea marcaje rutiere, trotuare, canale pluviale și vor fi iluminate”. Potrivit lui Gheorghe Curmei, director general al Administrației de Stat a Drumurilor, până la sfârșitul lunii octombrie a anului curent vor fi selectate sectoarele de drum care vor fi incluse în Program și sa fie definitivat bugetul.
Chiril Gaburici a anunțat și roadele de până acum a proiectului „Drumuri Bune” care a început la inițiativa președintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc. În cadrul acestui program au fost restabiliți 840 de km de drumuri locale, iar 170 de km încă se afla în lucru.
Reporter: Teo MOCANU

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.