Actual Advertoriale

(FOTO/VIDEO) Premieră pentru Drochia! Alege ARVI Taxi cu noua aplicație online și călătorește în orice colț al lumii

ARVI Taxi  este una dintre cele mai cunoscute companii de taximetrie din raionul Drochia. Și-a câștigat renumele prin calitatea serviciilor și prin profesionalism. Cu o experiență bogată, ARVI Taxi  se situează printre primele firme specializate în serviciile de transport taxi. Dispune de șoferi gata să vă ducă la orice oră din zi și din noapte oriunde, rapid și în siguranță.

Mașinile destinate transportului de persoane și bunuri în regim taxi, sunt dotate cu GPS și taxometre. Pentru a fi la înălțime, compania ARVI Taxi planuiește în cel mai apropiat timp să devină deținătorii unei mașini VIP. Timp de patru ani de activitate, ARVI Taxi a câștigat încrederea în clienți, iar drept mulțumire aceasta oferă reduceri, cadouri și surprize pentru clienții fideli.

ARVI Taxi dispune de 12 mașini a câte 5 – 7 locuri fiecare, toate îndeplinind cele mai riguroase standarde privind siguranţa și confortul clienților. Activând din anul 2014, ARVI

Taxi are parte de 19 șoferi cu experiență în domeniu, ce muncesc zilnic cu pasiune și responsabilitate. Pentru ARVI Taxi, pe primul loc sunt clienții dar şi satisfacerea deplină a nevoilor acestora, relația dezvoltată împreună cu aceștia fiind bazată pe respect și încredere.

Ambuteiajele și lipsa de timp sau lipsa unui transport public calitativ transformă deplasările prin raionul Drochia într-un adevărat calvar. În lipsă de alternativă, locuitorii sunt nevoiți să aștepte autobusul sau microbuzul minute bune, în frig sau ploaie. Această problemă însă rămâne în trecut, datorită noii aplicații online ARVI Taxi, lansat în premieră de Google Play . După ce a cucerit statele din occident, Chișinăul  a venit și rândul raionului Drochia și anume ARVI Taxi, să se alăture orașelor care oferă servicii inteligente de transport.

ARVI Taxi este unica companie în r-nul Drochia ce are aplicație pentru mobil care permite atât comanda acestora, cât și vizualizarea online a destinației tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de serviciile online de taximetrie este să descarci aplicația „ ARVI TAXI” de pe Google Play. Mecanismul prin care vei comanda un taxi în comun este foarte simplu.

Aplicația dată vă ușura procesul de a comanda rapid un taxi din orice colț al raionului și toate acestea nu vor cere cheltuieli în plus ci din contra, rapid și la preț standart. Șoferul va accepta doar comenzile care sunt în raza destinației tale, iar prioritate va avea pasagerul care a făcut primul comanda. Servicul online cât și prin telefon, va fi disponibil 24 din 24 de ore. Clienții fideli vor beneficia de bonusuri din partea firmei iar în preajma sărbătorilor, taximeștrii își vor surprinde ca de fiecare dată clienții cu reduceri și cadouri.

 Fiți alături de ARVI-TAXI și ori de câte ori aveți nevoie de taxi, sunați la numărul de telefon: 0252 55 700 sau 078 755 755.