Actual Ora poliției

O fetiță de 5 luni a fost omorâtă cu secera

În localitatea Brânzenii Noi din raionul Telenești, a fost omorâtă o fetiță de 5 luni. În urma expertizei s-a stabilit că bebelușul a fost tăiat cu o seceră, iar principalul suspect este bunicul fetei, de 65 de ani, care a fost descoperit în stare avansată de ebrietate. La moment, suspectul este reținut pentru 72 de ore.

După cum scrie  portalul de stirilocale, solicitată de IPN, ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Telenești, Diana Maxim, a declarat că mama copilului a plecat vineri dimineață, 27 iulie, la muncă, lăsându-și copilul în grija tatălui său. Peste câteva ore, femeia a revenit acasă și și-a găsit fiica fără suflare

„În momentul când Poliția a discutat cu bărbatul de 65 de ani, acesta a spus că a avut o halucinație pe fon de stare de ebrietate. Vecinii, rudele susțin că în ultima perioadă de timp acesta foarte des și abuziv consuma băuturi alcoolice”, a declarat Diana Maxim.

Bărbatul nu se află la evidența medicului psihiatru. Urmează să fie stabilite mai multe expertize, printre care cea psihiatrică și narcologică. Pe numele suspectului a fost pornit un dosar penal pentru omor, care se pedepsește cu închisoare de la 15 la 20 de ani.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.