Actual Evenimente știri de TOP

Nu rata evenimentele de la începutul lunii mai!

Temperaturile generoase de vară ne scot din case și ne îndeamnă să petrecem cât mai mult timp în aer liber. Toată lumea e în căutare de noi activități, hobyy-uri, evenimente interesante. Echipa buzzomanilor îți propune câteva evenimente care nu trebuiesc ratate. Ia-ți familia și vino alături de noi să petreci timpul frumos, util și distractiv!

Casa de Cultură din s. Țarigrad vă invită la cinema!

Michael MacCauley (Liam Neeson) este un familist convins care își iubește familia, după o zi nu tocmai bună, în timp ce se întorcea de la servici are ghinionul sa fie pasager în trenul terorii asta după ce pornește o discuție cu un bărbat anonim. Fără să-și de-a seama Michael va fi implicat într-o conspirație criminală care amenință să pună în pericol atât viața lui cât și a întregilor pasageri nevinovați care se află în tren.

 

 

 

Primăria Drochia vă invită miercuri, 9 mai să fiți alături de veteranii celui de-al Doilea Război Mondial și să cinstiți memoria celor care au căzut pe câmpul de luptă împotriva fascismului.

Evenimentul comemorativ dedicat Zilei Victoriei, va începe la ora 09:30, când coloana se adună în piața din bulevardul Independenței. La ora 10:00, la monumentul eroilor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial, se va desfășura partea festivă și artistică a programului.

Locuitorii orașului sunt invitați la un terci ostășesc, bucătăria de câmp va fi amenajată în perimetrul monumentului. De semenea, în perimetrul monumentului, va fi amenajată o expoziţie de arme de luptă, prezentată de militarii Brigăzii nr.1, Infanterie Motorizată din mun. Bălţi.

La moment, în orașul Drochia sunt în viață șapte veterani. Nu toți vor avea posibilitatea să participle la parada dedicată Zilei Victoriei. Tradițional, administrația publica locală vizitează vetreranii la domiciliu și încurajează doritorii să facă același lucru.

Secția Cultură a Consiliului Raional Drochia în parteneriat cu Primăria or. Drochia, Direcția Învățămînt,Tineret și Sport, I.P. de Învățământ din oraș, Inspectoratul de Poliție, Colegiu de Studii Integrate, organizează în data de 9 mai, ora 19:00 – 23:00, Piața Independenței un eveniment de proporții dedicat sărbătorii ,, Ziua Europei- Dorim un viitor creat de noi”, eveniment ce va finaliza cu o discotecă în aer liber. Evenimentul este organizat ,, CU TINERI ȘI PENTRU TINERI”, pentru toți locuitorii orașului Drochia!
La eveniment veți avea parte de multă distracție pentru toată familia:
Atmosfera va fi întreținută de Dj Slavic & MC Space 
Moderator: Cristina Jitaru
1. Maraton sportiv
2. Demostrații de lupte corp la corp
3. Atletism, gimnastică artistică
4. Numere artistice, prezentate de echipele din Instituțiile de Învățămînt din oraș
5. Loc amenajat pentru poze
6. Concurs de desene( sînt invitații copii de la 4-10 ani)
7. Victorină
8. Discotecă în aer liber