Actual Mușchi știri de TOP

Moldova – Ucraina 17-13 la rugby

La Drochia s-a disputat ultimul meci din actuala campanie a Campionatului European pe Naţiuni la rugby, între Moldova şi Ucraina.

Haiducii au obţinut o victorie de palmares împotriva Ucrainei, cu scorul de 17-13. Veteranul Andrei Romanov, titularizat în linia a doua, a marcat un eseu în ultimul minut al reprizei, transformat de către fundaşul Adam. Astfel, Moldova a intrat la cabine cu un minim avantaj, 7-5.

Tot un jucător din pachetul de înaintare, pilierul Colev, a marcat al doilea eseu al nostru, în minutul 43. Adam a transformat şi tot el, ulterior, a valorificat în puncte o lovitură de pedeapsă.

Ucrainenii ayu înscris eseul cu care s-a consfinţit rezultatul final, 17-13, în ultimul minut de joc.

În pofida acestei victorii, Moldova a retrogradat ajungând în cel de-al patrulea eşalon valoric continental. La cârma echipei naţionale a revenit reputatul tehnician român Mircea Paraschiv. Recent, Moldova pierduse în Luxemburg cu 23-10, dar reconstrucţia este anunţată drept începută, cu această victorie contra Ucrainei.

Sursa: trm.md

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.