Sursa foto: TV8
Actual știri de TOP

Mesajul de susținere a lui Igor Dodon pentru victimele exploziei din Chișinău

Igor Dodon a postat pe pagina sa oficială de Facebook un mesaj de sprijin pentru victimele exploziei catasrofale din Chișinău.

„Am solicitat tuturor serviciilor operative întreaga informaţie despre circumstanţele şi consecințele exploziei ce s-a produs în blocul de locuit nr. 11/5, de pe bulevardul Moscovei. Potrivit informaţiilor preliminare, au decedat trei persoane, inclusiv un copil; şapte persoane, inclusiv un pompier, au fost rănite.

Exprim sincere condoleanţe rudelor persoanelor decedate. Sînt dispus să ofer sprijin, inclusiv material, tuturor familiilor care au avut de suferit, în special celor care au rămas fără locuinţe. Este foarte important să nu admitem ca oamenii să rămînă în stradă în perioada rece a anului.

Am dispus Administrației Preşedintelui să colecteze toate informaţiile despre familiile sinistrate pentru a le oferi ajutorul necesar în cel mai scurt timp.”

Reamintim că aseară s-a produs o explozie puternică în sectorul Râșcani al Capitalei. Trei persoane printre care și un copil au decedat, iar nouă persoane au fost rănite printre care și un pompier. Se presupune că motivul exploziei a fost o butelie de gaz.