Actual Advertoriale

(Interviu/FOTO) PASIUNEA PENTRU DECORAȚII TRANSFORMATĂ ÎN AFACERE. UN NOU STIL DE VIAȚĂ CU ”SIGNORINA”

Timp de 2 ani,  Adelina Grecu din or. Drochia a reușit să își schimbe în totalmente stilul de viață. De la ”fata lui tata”, cum spuneau unii, la administratoare a restaurantului ”Pâine Caldă”  și event-designer al propriului studio de decor ”Signorina”.  Adelina a decorat evenimentele mai multor vedete autohtone, tot ea s-a ocupat de împodobirea bradului de Crăciun din centrul Drochiei.

 

A studiat la Universitatea Tibiscus din Timișoara, Facultatea Jurnalism, Comunicare și Relatii cu Publicul. După finisarea studiilor, Adelina s-a întors acasă și a început să acorde o atenție sporită decorațiunilor pentru evenimente. Între timp, gurile rele o criticau pentru succesele ei care nu întârziau să apară, de fiecare dată când aveau ocazia îi aduceau reproșuri indirecte că reușitele nu îi aparțin ei, ci părinților.

Adelina GRECU, event designer ”Signorina” cu acte în regulă

Într-un ritm alert,  Adelina a început să se ocupe de dezvoltarea brandului  ”Signorina” , tot timpul liber îl dedica familiei,  cursurilor de decorațiuni pentru evenimente în Crimeea și amenjarii sălilor de ceremonii.

În decurs a doi ani, Adelina s-a afirmat singură ca event-designer autohton, a reușit să cucerască prin decorațiunile florale nu doar r-nul Drochia ci și întreaga țară. Fiind un model pentru multe tinere care sunt pasionate de acest hobby, nu am ezitat să îi acord un interviu pentru a ne povesti mai multe detalii despre stilul ei de viață combinat cu decorațiile ”Signorina”.

– Cum a apărut pasiunea pentru hand made și care a fost primul obiect pe care l-ai realizat?

–   Pasiunea pentru tot ce este frumos mereu a fost și va fi. Inițial,“Signorina” DÉCOR STUDIO și-a început activitatea de la florile de hârtie, dar această a fost la început când multe nu cunoșteam. Pe parcurs, am evoluat, am fost la diverse seminare și am dezvoltat această pasiune într-un job stabil.

– Îți mai aduci aminte de primul obiect care l-ai realizat?

Prima lucrare manuală, trandafir din hârtie.

– Bineînțeles! Faceți cunoștință cu primul meu trandafir!

–  Descrie „Signorina Decor Studio” în trei cuvinte!

–   Elegant, modern, luxuriant.

Care este rețeta ta de succes?

– Tot ce am obținut în viața asta a fost prin muncă, dedicație și sacrificiu. Iar din dorința de a demonstra tuturor adversarilor ce mi-au dat importanță: ”Parintii i-au dat, parintii i-au facut, uite că acum mi-am atins obiectivele individual ”. Doar familia mea știe câte nopți nedormite am avut. Recunosc, nu a fost ușor, am muncit mult,  mi-am fript degetele, am distrus un șir de materiale, dar, într-un final am reușit să pun singură temelia studioului de decor ”Signorina”.

 

 

 

 

 

 

 

 

– Cât de apreciată este munca ta? 

– Sunt motivată atunci când primesc apreciere din partea clienților mei, aceasta îmi dă aripi să continui mai departe și să creez alte și alte proiecte noi.

–    În decursul carierei tale, care a fost cea mai bună lecție ce ai învațat-o?

În toiul pregătirilor pentru eveniment, Adelina alături de soțul ei Sergiu Fortună.

–    Am învățat că totuși familia și sănătatea e pe primul loc și mi-am promis să nu-mi mai petrec nopțile în atelier.

–    Adelina, ești mămică, soție, administratoare al restaurantului ”Pâine Caldă”, event designer,  cum le reușești pe toate?

–         Nu pot spune că e uşor să găseşti balanţa corectă şi asta nu se întâmplă fără efort. Nu e atât de simplu să le faci pe toate bine, uneori mai greşeşti, acorzi mai multă atenţie într-un punct în detrimental celuilalt, dar important e voinţa de a menţine cârma dreaptă şi de a face totul cât de bine posibil, atât cât depinde de tine.

– Ce ne pregătește ”Signorina” pentru evenimentele din sezonul cald?

–   La acest capitol, vreau să lăsăm loc misterului și curiozității. Tot ce pot să vă spun este că urmează proiecte deosebite, care nu le-ați mai văzut pe la noi.

– Echipa ”Buzz”, îți dorește mult succes în tot ceea ce faci!

– Mulțumesc, asemenea!

 Cristina JITARU

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.