Actual știri de TOP

Hașdeenii s-au plictisit de concursuri cu final de: ”Câștigă prietenia”

 ”Dacă e concurs, atunci concurs să fie”, așa au spus participanții la evenimentul organizat de sărbătoarea națională ”Dragobetele”  din incinta Liceului Teoretic ”B.P Hasdeu” din or. Drochia. Elevii sunt idignați  că adminstrația instituției, oferă doar diplome de participare și complimente ”robotizate” fară să specifice locurile, cică să nu fie cu supărare. 

Recent, în incinta IP L.T. “B.P.-Hasdeu”, a fost organizat un concurs dedicat sarbatoarii naționale “Dragobetele”. Au concurat câte o pereche din clasele a X -a, XI și a XII, condiția principală era să lupte spate la spate pentru a demonstra ca anume dragostea lor e cea ma puternică și pot face față oricărei provocări din partea juriului.

Îndragostiții au avut parte de două probe. În ambele probe sa pus accentul pe ingeniozitate,originalitate și desigur decență. Cel mai carismatic și frumos cuplu dupa părerea juriului urmă să treacă în a doua și ultima etapă a bătaliei, finalul.

Cât timp elevii așteptau cu ”sufletul la gură” verdictul juriului, adminstrația liceului, coveniseră să nu mai ofere locuri de 1, 2.., ci să câștige prietenia, dragostea. Participanții cât și spectatorii au rămas indignați, de jurizare, după părerea lor nu e prima dată când se recurge la așa metode. Tinerii spun că își pierd interesul și nu li se pare corect ca într-un concurs să nu existe câștigtători, nu cu hurta ci doar cei care merită.

Vadim PERJUC

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.