Advertoriale

(FOTO) Tinerii aleg ”Tri-Star Cafe & Lounge”

Drochia are o mulțime de restaurante, cafenele, toate sunt diferite și unice în felul său.  Una dintre cele mai populare fiind „Tri- Star Cafe & Lounge” care atrage prin originalitate și varietate largă de bucate gustoase, cocktailuri și muzică bună. Timp de 2 ani, echipă de 5 tineri „Tri-Star”, a cucerit inimile drochienilor, în curând pregătesc o surpriză pentru clienții localului.


Tri-Star Cafe & Lounge este un spațiu cald, unic printr-un decor incomparabil modern. Muzică bună, cocktailuri răcoritoare, băuturi calde și un meniu divers. La fiecare sărbatoare cafeneaua dispune de un fotograf care este la dispoziția clienților, pentru a salva într-un mod  inedit, amintirile frumoase petrecute în acest local. Totodată, de sărbători administratorul localului oferă un decor special amenajat și o seară plină de surprise pentru clienții.

„Tri-Star Cafe & Lounge” mai dispune  de spălătorie auto și servicii de reparare auto. Este un avantaj pentru oricare dintre clienți care sunt  în așteptarea  automobilului, savurează o cafea și mănâncă ceva gustos.

„ Până vine vremea caldă mi-am pus în plan să reînoiesc terasa . Clienții se vor bucura de băuturile răcoritoare într-un spațiu elegant și plăcut, vor petrece o dimineață revigorantă sau o după-amiază relaxantă într-un loc confortabil și prietenos, ideal atât pentru ieșiri cu prietenii, cât și cu familia”, menționează Lora Țîmbaliuc, administrator „Tri-Star Cafe&Lounge”.

Postovan Mihaela

Îmi plac cuvintele mici, simple, cu impact mare.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.