Actual Generația X știri de TOP

(FOTO) VLADIMIR MÂNÂSCURTĂ – Ce lecții de viață mi-a oferit 2019

Anul 2019 a fost unul artistic dar și plin de învățăminte pentru Vladimir Mânăscurtă, scriitorul cărții „Dulce Infern”. Într-adevăr, să zici, hai să scriu o carte, nu e ușor, trebuie să ai anumite abilități dar și să știi a bate la ușile care deseori ți se închid, spunând că nu sunt interesați de creația ta iar într-un final să ajungi în top-ul celor mai citite cărți ale anului. El e persoana care a crescut emoțional, s-a dezvoltat pe plan profesional și a învățat din greșeli. În challenge-ul „ Ce lecții de viață mi-a oferit 2019”, Vladimir ne-a destăinuit cele mai importante lecții care i le-a oferit destinul.

„Dulce Infern” a fost inclusă în topul celor mai citite cărți din Moldova.

Cu pași mici se creează lucruri mari

Am învățat că e nevoie sa faci câte un pas mic, permanent, chiar și atunci când nu vezi claritate în drumul care l-ai pornit.

Să nu fugim de noi

Am învățat că încrederea în sine, totuși e cel mai puternic lucru pe care ni-l oferim singuri nouă. Orice ar fi, trebuie să ne confruntăm cu temerile personale și să nu fugim de ele.

Vladimir Mânscurta la emisiunea „Romanii au talent”

Să fim prezenți

2019 mi-a testat puterea, perseverența și hotarârea de a trăi cu adevarat, aici și acum, astfel m-am ridicat deasupra provocărilor care mă însoțesc la fiecare pas.

Din greșeli învățăm 

Am înțeles că fiecare întâmplare ne modelează și ne ajută să devenim persoane mai bune și mai puternice.

Unde sunt riscuri există șanse de reușită

Anul acesta am conștientizat că este mai bine să îți faci curaj, să îndrăznești să-ți asumi șanse noi, făra limite, decât mai târziu, să te întrebi ce ar fi fost dacă…

Nimic nu e întâmplător!

Una este cert, orice ar fi, momentul prezent este unic, este un cadou oferit zi de zi de la Univers. Totul se întâmplă cu un motiv chiar și lecțiile din acest an, toate trebuie luate ca un model pentru anul următor, pentru a deveni o versiune mai buna a mea.

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.