Actual Evenimente știri de TOP

(FOTO/VIDEO) „Ziua Tineretului” a devenit mai colorată cu noua instalație „Drochia Mea”

Drochienii și-au început dimineața cu o surpriză din partea Consiliului Raional Drochia. În centru orașului a fost instalat un banner gigant cu inscripția „Drochia Mea”. 

 

Aseară în toiul nopții, a fost instalat în orașul Drochia, str. Independenței un banner cu mesajul „Drochia Mea”. Astfel, „Ziua Tineretului” a prins culoare chiar de dimineață. Pentru realizarea acestui banner,  au fost alocați 59 000 mii lei, ne-a precizat inițiatorul acestei idei frumoase Ion Dascal, președintele raionului Drochia.

Internauții sunt încântați de acestea și nu ezită să facă fotografii când trec pe lângă instalațiile care le exprimă dragostea în raport cu orașul din care provin.

Cu această ocazie, Secția Cultură  Drochia și Direcția de Învățământ, Tineret și Sport organizează un eveniment care promite a fi cea mai grandioasă sărbătoare a anului, în cadrul căreia va fi și inaugurarea bannerului  „Drochia Mea”.

Din spusele organizatorilor, evenimentul va începe cu „Forumul Voluntarilor” care se va desfășura la Casa centrală de Cultură, ora 16:00, cu sloganul „Trăiește Magia Voluntariatului”. Invitații vor admira „Marșul Tineretului” la campania de mediatizare „Photo Voice”, vor avea parte de un flash mob, concert , expoziție de picturi, sesiuni fotografice și discotecă în aer liber.

 

 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.