Actual Evenimente știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Vladimir Mânăscurtă trece în etapa urmatoare la „Românii au talent”

Vladimir Mânăscurtă a reușit să cucerească juriul de la „Românii au talent”, a primit patru de „Da” și a trecut în etapa urmatoare. 

A fost, a cântat, a câștigat. Juriul format din Andra, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu și Florin Călinescu au rămas impresionați de talentul lui Vladimir care a ridicat sala întreagă de spectatori în picioare și ia făcut pe toți să cânte refrenul piesei lui Eminem „ The Real Slim Shady ”. 

„Timbrul vocal, seamăna foarte mult cu a lui Eminem și ți-a ieșit foarte bine”, a menționat la final Andra.

Printre prestațiile de excepție de vineri seara, de la „Românii au talent”, Eminem de Drochia a reușit să obțină cele patru răspunsuri pozitive pentru a merge în etapa următoare.

Pe pagina oficială a emisiunii Romanii au talent, a fost postat următorea postare:

„Eminem ar fi mandru de acest tanar! I-a uimit pe toti cu timbrul sau vocal, ridicand in picioare publicul! >>> http://bit.ly/2Hj8pfH

Andi:”Vladimir, cel mai mult mi-a placut ca ai reusit sa ridici sala in picioare. Este cea mai buna dovada ca ai facut un lucru foarte bun.””

Cum ne va surprinde Eminem de Drochia în etapa următoare, vom afla în curând. Cert este una, e tânăr, talentat și cu multe ambiții, cu siguranță vom mai auzi de el, doar de bine.