Advertoriale

(FOTO/VIDEO) „Tot All” – magazinul întregii familii

Sărbătorile ne-au luat cu asalt. Evenimente corporative, Revelion, Crăciun, toate necesită ținute vestimentare  deosebite dar și la prețuri accesibile pentru întreaga familie.  Și de această dată, magazinul „Tot  All” din or. Drochia  vine în întâmpinarea clienților cu o colecție inedită de articole vestimentare, încălțăminte de orice model, accesorii, cât și multe jucării pentru micuți.

Magazinul „Tot All” este locul potrivit de unde bărbații si femeile își pot găsi îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii, produse în Moldova cât și în străinătate. „Tot All” îmbină confortul și rafinamentul cu materiile prime de înaltă clasă, cu croiala elegantă și disponibilitatea articolelor într-o gamă variată.  Așadar, există haine de colecție, rochii, genți, încălțăminte, fuste, bluze, pantofi și balerini  tot ceea ce poate o femeie să își dorească în garderobă!

Îndată ce intră un potențial cumpărator, va fi încântat să afle de ultimele oferte, de colecțiile noi, de ținutele din diferite materiale potrivite pentru sezonul în care cumpăratorii fac comandă. Doamnelor, le va fi foarte simplu să participe la o sesiune virtuală de prezentare a unor articole vestimentare care pot fi găsite pe pagina de facebook a magazinului „Tot All”.  

Fiind un magazin pentru întreaga familie, renumiții interpreții de muzică folclorică, Cristina și Stas Bațura împreună cu fiicele lor  au hotârât să își schimbe garderoba de iarnă la magazinul „Tot All”. Ajutați fiind de consultante, familia Bațura a reușit să găsească ținute vestimentare pentru fiecare membru.  Mulțumiți de ofertele și de gama variată de articole, Cristina și Stas spun că „Tot All” a devenit unul din magazinele lor favorite.

„Nu credeam că într-un singur magazin, poți găsi atâtea lucruri utile pentru casă: decoruri, accesorii, haine de iarnă pentru adulți și copiii. Sunt de-a dreptul fascinată de „Tot All”,  nu m-am așteptat să fie o gamă atât de variată la hainuțe pentru copiii, pentru dame. Sunt foarte mulțumită că l-am descoperit și am economisit mai mult timp de al petrece cu familia. Abia aștept să cunosc noile articole vestimentare care urmează a fi aduse de peste hotare!”

Vă așteptăm zilnic la magazinul „Tot  All” din or. Drochia, str. Gudanova 9 !