Actual Evenimente știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Paula Seling filmeaza al doilea videoclip în Chișinău cu regizorul de la „CIOfilm”! Teaser și detalii în EXCLUSIVITATE.

 

Interpreta română Paula Seling colaboreaza a doua oară cu Casa de producție „CIOfilm” în frunte cu regizorii Sergiu Ciorescu și Ilinca Stâncă. Ambele videoclipuri au fost filmate în Chișinau, primul a fost lansat acum doi ani și a avut un succes imens pe piața muzicală.  Sergiu spune că sunt la finele etapei postproduction iar luni, 26 martie își propun să lanseze videoclipul Paulei Seling „Ridică-te”.

„Este o melodie foarte emoționantă, versurile căreia te motivează să-ți mai dai o șansă, atunci când crezi că ele nu mai sunt. Să te asculți, să-ți privești viața cu alți ochi. Să te înveți să ai încredere în tine și în puterea pe care o ai.  Să știi să te ridici”, ne-a dezvăluit regizorul producției Sergiu Ciorescu.

În premiera, vizionați  teaserul videoclipului Paula Seling „Ridică-te”

Опубликовано CIOfilm 24 марта 2018 г.

„Filmările au fost relativ obositoare, un lucru firesc până la urmă.  Procesul de realizare a unui videoclip nu implică doar filmările, care se desfășoară în ultima fază a preproducției. Înainte de toate se scriu scenarii, se aleg locațiile, decorurile, actorii. Aceste momente sunt mai dificile, însă membrii echipei noastre s-au obișnuit să le facă pe toate bine, fără a opera cu termeni ca dificil, greu, imposibil. Toți cei implicați în acest proiect au fost responsabili și am făcut împreună o treabă bună, credem noi. Rămâne să vedem părerea publicului.” ne-a dăstinuit Natalia Bujor, copywriter „CIOfilm”.

Menționăm că Paula Seling colaborează a doua oară cu echipa „CIOfilm”. Primul videoclip, care fost realizat acum doi ani, poate fi vizionat aici:

Scurt istoric despre „CIOfilm”

În 2010 Sergiu Ciorescu cu fratele, Stas Ciorescu, ambii originari din orașul Drochia și-au creat propriul studio independent CIOfilm (www.ciofilm.md). Împreună și-au format o echipă de tineri talentați și dornici de muncă. Zilnic au lucrat la dezvoltarea echipei,  astfel dupa scurt timp, „CIOfilm” a devenit un adevărat brend, au început a produce sute de reclame, spoturi sociale, filme, videoclipuri muzicale, toate având un succes imens în țară și peste hotare, obţinând mai multe premii şi distincţii la diferite festivaluri de filme desfăşurate în: Serbia, Ungaria, România, Rusia, Georgia etc.

 

 

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.