Actual Generația X știri de TOP

(FOTO/VIDEO) O clasa de liceu din or. Drochia a realizat un cover al piesei „Crăciun fericit”

Craciunul este o sărbătoare dinamică, presărată de tradiții și cântece de bucurie. Cu cât Crăciunul se apropie, forfota domină peste tot. Chiar dacă timpul de afară nu poate să ne aducă atmosfera de sărbătoare, un grup de tineri drochieni, au reuşit să o facă printr-un filmuleţ.

❤️Sarbatori Fericite ❤️

Опубликовано Nicoleta Neculce Вторник, 24 декабря 2019 г.

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Elevii clasei a XII-a „B” de la IP LT ” M. Eminescu” din or. Drochia, au încercat printr-un filmuleţ să aducă atmosfera de sărbătoare în casa fiecarui din voi.

În lipsă de timp şi spaţiu, tinerii au preschimbat clasa într-un studio de filmat. Fiecare a contribuit cu decoraţiuni, covoraşe, luminiţe, accesorii, pentru a aduce atmosfera de Crăciun într-o clasă simpla de liceu. Au depus dragoste, placere şi efort, pentru a vă bucura sufletele în ziua de Crăciun.

Ideea acestui filmuleţ a venit odată cu apropierea evenimentului şcolar, la care fiecare clasa trebuia să prezinte un numar artistic. Tinerii s-au gândit că ar fi foarte bine, dacă mesajul care doresc ei să-l transmită, să fie vazut de mai mulţi oameni şi uite aşa au ajuns la ideea să filmeze un videou. Inspirându-se de la un videou de pe YouTube, liceenii au trecut direct la treabă.

În ajutorul liceenilor, a venit fostul absolvent al liceului, Maţibon Cătălin, care şi-a făcut meseria de şcenarist, cameraman şi montator.

Tinerii entuziasmați de spiritul Crăciunului nu au ezitat să transmită un mesaj de felicitare tutoror locuitorilor:

Lumina Naşterii Lui Iisus se întinde de la o casă la alta, de la o inimă la alta, iar căldura şi bucuria Crăciunului ne aduce pe toţi mai aproape! Vă dorim ca farmecul zilelor de Crăciun să vă însufleţească şi să vă lumineze toată fiinţa! Bucurăți-vă de adevărata semnificaţie a acestei sărbători alături de toţi cei pe care îi iubiți. Să aveți doar gânduri bune, urări de sănătate, împliniri și bucurii alături de cei dragi! Fie ca Pruncul născut în ieslea din Bethleem să vă umple casele şi vieţile cu bucurie, sănătate şi multă înţelepciune pentru anul care vine. LA MULŢI ANI!”