Actual Ora poliției știri de TOP

( FOTO/VIDEO )Mașina președintelui, răsturnată. Igor Dodon, mama și unul dintre fiii acestuia au ajuns la spital.

Preşedintele Igor Dodon şi doi membri ai familiei sale au ajuns la spital, în urma unui accident rutier, produs pe data de 09.09.2018, după-amiază în apropiere de oraşul Străşeni. Automobilele s-au ciocnit violent cu un camion. Într-una din mașini se afla Președintele Igor Dodon, mama și unul dintre fiii acestuia. Accidentul rutier cu implicarea cortegiului prezidențial s-a produs din cauza unei mașini de mare tonaj care a intrat pe contrasens, ciocnindu-se cu mașina în care se afla șeful statului. 

Potrivit poliţiei, două maşini din coloana oficială a președintelui s-au ciocnit violent cu un camion, care aparţine unei întreprinderi avicole, transmite  prime.md.

În urma impactului, mai multe persoane din maşini au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„Președintele a fost condus la spital. Nu are leziuni corporale importante. Din câte cunosc președenția va ieși cu un comunicat. La moment confirm că starea președintelui nu este una bună. Nu cunosc care este stare membrilor de familie în momentul de față. În aceste momente grupa operativă se află la fața locului, este prematur să venim cu o concluzie, poliția după finalizarea cercetărilor va veni cu un comunicat”, a comunicat șeful IGP, Alexandru Pînzari.

„Președintele și membrii familiei au fost transportați la Spitalul de Urgență din Chișinău”, a spus directorul SPPS.

La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Din această cauză, zeci de maşini au fost blocate pe şoseaua care duce spre Călăraşi.

În urma accidentului a fost blocat drumul de la intersecția satului Pănăsești.