Actual Advertoriale știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Magazinul „Tot-All” își deschide larg ușile cu noi articole pentru întreaga familie

 Fiecare membru din familie visează să posede în garderoba sa ținuțe moderne, accesorii potrivite fiecărui stil și decoruri inedite pentru designul interior. Magazinul „Tot-All”, e locația unde clienții pot găsi orice articol la prețuri accesibile. 

Magazinul „Tot-All” din orașul Drochia are două etaje pline de diverse articole pentru întreaga familie. Accesorii, haine de orice stil pentru copiii, bărbații și femei, încălțăminte, jucării cât și decorații tematice pentru fiecare sărbătoare. Prețurile produselor variază de la un producător la altul, cert este că pe rafturile magazinului cumpătorii pot găsi articole de la 20 de lei până la 3000 lei.

Odată pășind pragul acestui magazin, cu siguranța te vei mai întoarce. De ce? Iată câteva argumente care le oferă cel mai des clienții fideli:

 • Orice haină procurată e de calitate. Nu fac scame, sunt comode și după spălare își păstreaza textura;
 • Săptămânal se aduce marfă nouă. Aceleași haine care în alte magazine costă dublu, la „Tot-All”, prețurile sunt de producător;
 • Atmosferă plăcută și consultante draguțe care mereu te pot ajuta să faci alegerea corectă potrivită stilului care îl reprezinți;
 • Comoditate pentru persoanele care au un program de lucru încărcat. Orar: 08:00 /18:00;
 • Gama de produse variate și unice;
 • Card de reducere pentru clienți;
 • Oferte și reduceri săptămânale;
 • Urmărind pagina de facebook a magazinului „Tot-All”, ești la curent cu toate produsele noi cât și reducerile care urmează să se lanseze.

De asemenea magazinul „Tot-All”, vă poate permite sa achizitionati haine ieftine de o calitate superioară, beneficiend de confort și de economisire de timp. Într-un singur magazin poți achiziționa cadouri perfecte pentru cei apropiați,  să îți găsești îmbrăcăminte  potrivit stilului și mărimei tale. Cu ajutorul consultantelor, poți să găsești modelul care te avantajează și îți caracterizează personalitatea.

Nu ezita, vino acum la magazinul „Tot-All” și beneficiază de cardul cu reducere la orice produs!

Grafic de lucru:

Zilnic de la ora 08:00 – 18:00

Adresa: Magazinul „Tot-All”, or. Drochia, str. Gudanova 9.

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

 • In urma vizitei la magazinul Total am rămas mulțumită de amabilitatea,deservirea și modul de comunicare a angajaților cu cumpărătorii.
  Sunt foarte mulțumită de calitatea produselor.
  Succese în continuare.