Actual știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Explozie puternică într-un bloc de locuit din Chișinău. Cel puțin trei persoane printre care și un copil și-au pierdut viața iar nouă au fost grav rănite

Aseară într-un bloc de locuit de pe bulevardul Moscovei, Chișinău s-a produs o explozie care a distrus total apartamentele de la patru etaje. Autoritățile municipale anunța că cel putin trei persoane – un barbat, o femeie si un copil și-au pierdut viața, iar altele noua au fost grav rănite.

În urma exploziei produse în blocul de pe bulevardul Moscovei, apartamente de la patru etaje – 14, 15, 16 si 17 au fost distruse, iar oamenii au fost evacuati. Potrivit autorităților,  explozia s-a produs din cauza unei butelii cu gaz.

Șeful Serviciului Protecției Civile şi Situaţiilor Excepţionale al MAI, Mihai Harabagiu, a declarat în deschiderea ședinței Comisiei pentru Situații Exceptionale, care a fost convocată și prezidată de premierul Pavel Filip, la primele ore ale acestei dimineți în legătură cu explozia din sectorul Râşcani al Capitalei, că printre dărâmături ar putea să mai fie victime.