Imagine simbol
Actual știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Explozie la o rafinărie din Germania. 8 răniți și 2000 de locuitori evacuați.

Azi dimineață a izbucnit  o explozie la o rafinărie în sudul Germaniei lângă Ingolstadt. Conform celor mai recente informații furnizate de poliție, opt persoane au fost fost rănite, în timp ce aproape 2.000 de locuitori au fost evacuaţi, informează France Presse.

Explozia a avut loc într-un sector de producţie de gaze şi benzină al companiei Bayernoil cu puţin timp înainte de 5.30 (3.30 GMT).

Dintre răniţi, trei au suferit răni „de gravitate medie sau severă”, a precizat poliţia într-un comunicat.
Aproximativ 1.800 de locuitori ai localităţilor Vohburg şi Irsching din apropiere de Ingolstadt în Bavaria, care locuiau în apropiere, au fost evacuaţi ca măsură de siguranţă şi au fost conduşi spre gimnazii din împrejurimi.

„Operaţiunile de stingere a flăcărilor continuă”, a subliniat poliţia în acest comunicat. Peste 200 de pompieri au luat parte la operațiunea de stingere a incendiul și eliminarea consecințelor exploziei.
Echipele de salvare au cerut populaţiei „să ţină uşile şi ferestrele închise din cauza fumului”, pe o suprafaţă de 20 de kilometri în jurul focarului .

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.