Actual Generația X Sfaturi știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Ciao Patricia: vlogging la 5 ani

Dacă despre orice altă profesie părinții sunt tentanți să spună copiilor lor că trebuie să crească până la o anumită vârstă, să deprindă anumite abilități, se pare că despre vlogging lucrurile stau exact invers. Cu cât începi mai devreme, cu atât e mai bine: reușești să-ți faci mai mulți subscriberi și fani atât în țară, cât și-n străinătate, dar și să-ți dezvolți talentele înnăscute. Un astfel de exemplu este protagonista vlogg-ului Ciao Patricia, Patricia Ciorescu, care a pășit în universul youtube la doar 5 ani. Și dacă credeți că vlogging-ul nu e chiar o adevărată ”profesie”, ci mai mult hobby, aflați cu ce se mănâncă acesta, citind articolul până la final.

Totul a început acum 4 luni, în octombrie 2019, când interesul Patriciei pentru vlogging s-a manifestat direct- urmărind pe youtube alți copii vlogg-eri. Atunci, părinții săi au întrebat-o dacă și-ar dori și ea să apară în fața camerei, știind din start că e o puștoaică plină de energie, entuziasm și charismă, și care mai și adoră să povestească ce-i place, cum și-a petrecut ziua și ce idei noi are. Răspunsul, desigur, a fost un ferm “Da” și de atunci a început prietenia sa cu camera de luat vederi.

Și ca la orice început de cale, părinții sunt cei care au o misiune specială, cea de a observa și dezvolta talentului fiicei sale. De aceea, de câte ori o văd pe Patricia însuflețită de vreo idee, tot ce au de făcut e să pună lumină și să dea REC pe cameră… restul vine de la Patricia.

Pasionată de dans, actorie, machiaj, hăinuțe colorate și cu o dragoste aparte pentru colecții, dulciuri și cadouri de peste hotare, Patricia povestește cu lux de amănunte despre tot ce o fascinează, împărtășindu-și experiențele cu urmăritorii săi direct pe vlogg.

Un alt fapt ce merită remarcat e că Patricia e singura vloggerință, care-și face conștiincios și de sine stătător temele, asta fără să apară și părinții săi în filmulețe. De asemenea, puștoaica are mereu o listă interminabilă de subiecte, despre care ar dori să discute cu fanii săi.

De curând, un loc aparte în vlogg-ul Ciao Patricia îl are și motanul său Patrick. Patricia povestește cu lux de amănunte despre apariția lui Patrick în viața sa, despre îngrijirea zilnică a pisoiului și, cel mai important, cum ar putea și alți copii să îndrăgească animalele. Pe lângă aceste subiecte, canalul găzduiește o mulțime de alte teme educative pentru cei mici, acestea fiind: „Cum se modelează cu plastilina”, „Cum înveți să mergi pe role”, „Cum să oferi un cadou”, „Ce filme vizionăm” etc.

Tot pe canal puteți găsi cele mai marcante evenimente din viața micuței vloggerițe, precum și povești și filmele de calitate pentru copii, în limba româna, pe care vizionându-le, au crescut multe generații.

Și dacă vă întrebați care este scopul vlogg-ului, aflați că acesta își propune să adune în lista de abonați părinți și copii, care preferă conținut de calitate, educativ și distractiv. Acest lucru însemnând depășirea cifrei de 1000 de subscriberi, căci se știe că prima mie e sarcina cea mai dificilă, iar după aceea numărul de zerouri își pierde ușor urma.

Patricia vă invită pe canalul său de youtube Ciao Patricia, pentru a descoperi filmulețe dinamice, colorate, educative, pentru copii și părinți. Ciao Patricia un canal despre abilitățile actoricești care trebuie dezvoltate și talentele care au nevoie de încurajare pentru a se profila și mai bine. Like și Subscribe!!!