Actual Advertoriale Generația X Sfaturi știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Cătălina Osipov Gontea „înnebunește” tinerele prin lenjerie intimă

Cătălina Osipov sau Gontea Cătălina cum o cunosc toți din copilărie, originară din s. Țarigrad, r-nul Drochia face furori în lumea modei și nu oricare ci în arta frumosului, lenjeria intimă. La doar 23 de ani, a reușit să își creeze propria afacere O&C Bralettes, care peste noapte a devenit un brand autohton. Tinerele din întreaga țară au fost cucerite de ținutele îndrăznețe, care transpun imaginație și răscolesc pasiuni ascunse. 

Cătălina Osipov Gontea

– Descrie-te în 3 propoziții, cine e Cătalina Osipov?

–  Mă numesc Cătalina Osipov sau Gontea Cătalina cum mă cunosc toți din copilărie și sunt originară din satul Țarigrad, r-nul Drochia! Niciodată nu am ascuns asta, dinpotrivă m-am mândrit mereu că sunt fată de la țară, care a crescut într-o familie mai mult decât „simplă”! Dacă ar fi să îmi dau niște tag-uri, aceste ar fi: mamă grijulie, soție iubitoare și un designer cu multe ambiții!

– De unde a apărut pasiunea pentru lenjerie intimă?
– Nu voi înceta a spune că pasiunea mea față de lenjeria intimă a venit peste noapte, așa spontan… și prima care a înțeles că e ceea ce mă definește a fost desigur mama ! Nu voi uita niciodată cuvintele ei când a văzut prima lucrare: „Scumpa mamei, să ții minte că asta e al tău!”, la care eu râdeam în hohote!

– Îți mai aduci aminte care a fost prima ta lucrare?
– Daaaa! Cu zâmbetul pe buze îmi amintesc fiecare clipă! A fost ceva care „semăna” cu un bralett așa să spunem, dar din a doua încercare a ieșit deja ceva frumos. Prima piesă a servit cadou nașei mele de cununie.

– Care sunt preferințele moldovencelor vs europencilor în alegerea lenjerii intime?
– Moldovencele noastre sunt frumoase, o voi spune mereu,  sexul frumos de la noi, este demn de a fi invidiat! Cred că principala diferență între moldovence și europence, ar fi că ale noastre mereu vor arată sută la sută bine! Începând cu lenjeria bine definită și finisind cu eșarfa stilată de pe decolteu. Femeiele europene pun accent mai mult pe comoditate, sunt mai sceptice în ceea ce privește lenjeria sexy, chiar dacă mereu mă strădui să le conving că în lenjeria O&C Bralettes, frumusețea și comoditatea, merg de „mână”.

– Cu ce modele de lenjerie planifici să ne surprinzi în sezonul ce urmează?

– Pregătesc o colecție nouă de lenjerie și de costume de baie! Fiecare piesa va fi seducătoare și diferită una de alta. Nu mă conduc după tendințele caselor de modă, pentru că ceea ce fac eu rămâne la nivel individual, personal! Este mai mult decât o linie de lenjerie, pentru mine, este o artă enigmatică! Colecțiile care le realizez, vin mai mult ca un sfat în alegerea, asortarea  seturilor, atunci când clientele își compun setul dorit!

 – Ce sfaturi recomanzi cititoarelor „www.buzz.md”? 

– Nu sunt puternică în a da sfaturi , dar totuși o să încerc! Iubiți-vă pe voi însăși, respectați-vă, alintați-vă, astfel garantat veți întoarce privirile celor din jur !

Jitaru Cristina

La orice ușă închisă, există o fereastră pe care o poți deschide. Nu există nimic imposibil, totul se poate realiza, voință să fie.

Comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.