Actual știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Câștigătorii concursului de poze TOP „ My Love”

S-a încheiat votingul pentru concursul de poze TOP „My Love” care s-a desfășurat în perioada 13-15 februarie. Participanții trebuiau să trimită un mesaj de dragoste jumătății sale și  o poză care în concepția lor reprezintă dragostea într-un cuplu. La concurs s-au înscris 12 perechi, fiecare dintre ele își adoră jumătatea și nu își imaginează viața unul fără celălalt. În urma votingului care a fost lansat pe portal, au acumulat cele mai multe aprecieri: Olivia Negru & Kovali Dumitru, Maxim Rusu & Irina Maxim, Ana Bețivu & Denis Ursu. 

Jurizarea acestui concurs, a fost realizată de către cititorii portalului de știri buzz.md, astfel în urma numerelor de voturi, au fost aleși cei trei câștigători :

Locul I  – O ședință foto realizată de @alinaburlacu.ph

Olivia Negru & Kovali Dumitru (116 voturi)

Locul II – Un buchet grandios de flori de la „ Camelia Drochia ”

Irina Maxim & Maxim Rusu (93 voturi)

Locul III – Articol pe portalul de știri buzz.md. despre povestea lor de dragoste.

Ana Bețivu & Denis Ursu (51 voturi)

Sincere felicitări cuplurilor care s-au clasat pe locul I, II, III și mulțumim tuturor participanților pentru înregistrarea la acest concurs.

Echipa buzz.md vă dorește să fiți mereu drăgostoși precum sunteți în aceste poze, sufletul  să vă vibreze în armonie și pace, iubirea să vă aducă mereu căldură și emoții pozitive!

Un sincer muțumesc cititorilor buzz.md care au fost receptivi și-au votat pentru cuplurile care s-au înregistrat în TOP „My Love”.

Parteneriii acestui concurs au fost: Flori „Camelia” , or.Drochia și fotograf- Alina Burlacu.

În privința premiilor, adresați-vă pe contul nostru de instagram buzz.md