Actual Advertoriale știri de TOP

(FOTO/VIDEO) Birch Coffee cucerește prin cafea inimile drochienilor

Birch Coffee este noua cafenea care s-a deschis recent în orașul Drochia și își așteaptă clienții nu doar cu o cafea bună ci și la un asortiment vast de bere, cvas și multe alte băuturi răcoritoare. 

Ziua bună și productivă începe la Birch Coffe care recent și-a deschis ușile pentru toți iubitorii de cafea din or. Drochia. De la intrare în local clienții sunt întâmpinați cu un decor deosebit în stil rustic, muzică chill și o aromă plăcută de boabe de cafea cu origini din diverse colțuri ale lumii. La mijlocul sălii este amplasat un cămin care creează o atmosferă caldă și de familie la fel cum e și bunăvoința proprietarilor Andrei și Irina Zuza care au o atitudine prietenoasă cu fiecare persoană care pășește pragul cafenelei.

Andrei ZUZA
Andrei ZUZA
Irina ZUZA

”Fie că sunteți un începător în lumea cafelei, un amator sau un mare cofeman, veți rămâne plăcut surprinși de diversitatea produselor noastre, dar mai ales de gustul minunat al unei cafele de calitate.  Pasiunea pentru această băutură nobilă ne-a determinat să venim tocmai de la Chișinău la Drochia  pentru deschiderea cafenelei „Birch Coffee”. Aici fiecare colțișor este creat cu dragostea familiei noastre și ne dorim ca fiecare oaspete care pășește pragul cafenelei, să-și creeze amintiri de neuitat alături de cei dragi.” ne-a mărturisit Irina Zuza, director Birch Coffee.

Sala este dotată cu rețea WI-FI ceea ce îi determină pe mulți angajați să lucreze online chiar din incita cafenelei. Iubitorii de lectură au un raft special amenanjat cu cărți din diverse domenii: romane, marketing, istorie, etc. Pasionații de arta frumosului, pot arenda spațiul pentru a-și creea o sesiune fotografică.

Deviza cafenelei este să combine o băutură  delicioasă și o carte bună pentru o experiență inedită, deocamdată unică în oraș. Clienții pot veni de acasă cu o carte pe care să o răsfoiască sau pot să aleagă una dintre cele disponibile în cafenea.

„ Hai să vă divulg un secret, mulți prieteni de la Chișinău sunt atrași să descopere zonele turistice de la Nord. Când ajung în Drochia, prima destinație este la Birch Coffe pentru a se delecta cu celebrele deserturi italiene și anume „affogato”. Din spusele lor este cea mai buna combinație dintre cafea și înghețată. O altă atracție unicală pentru oaspeții noștri sunt băuturile răcoritoare precum limonada,  frappe-ul sau înghețata cu cafea care sunt pregătite după rețete speciale. Fiecare bătură menționată este un adevărat deliciu pentru papilele gustative”, a precizat Andrei Zuza, adminstratorul cafenelei.

Apropo, „Birch Coffee”  chiar dacă e la început de drum a reușit să cucerască inimile multor drochieni care deja au devenit clienți fideli. Mulți din ei apreciază localul și pentru beciul dotat cu bere rece și cvas care mereu oferă diverse promoții la procurarea mai multor sticle!

Nicolai B. (45 ani) „ Sincer să fiu nu eram pasionat de cafea dar dupa ce am gustat din latte-ul de aici, am început să vin tot mai des. Cafeaua e gustoasă, se simte aroma boabelor de cafea, plus la toate e curațenie peste tot, într-adevăr e o plăcere pentru mine să calc pragul cafenelei. De la deschidere și până în momentul actual mi-am creeat o tradiție ca în fiecare weekend, să îmi procur de aici câte o bere rece iar la copiii cvas fără conservanți. ”

Elena B (16 ani) “La Birch am o stare de liniște, confort așa o senzație de parcă sunt acasă. Barmenii sunt educați, se comportă frumos cu clienții iar în meniu există o varietate de tipuri de cafea. Când vin aici, îmi fug ochii, nuștiu de care cafea să comand iar de decor nici nu mai zic, căminul, mesele, raftul cu cărți, pereții din verdeață, mesele din lemn e atât de frumos, așa o senzație de parcă ești cu totul în alt oraș.” 

Valeria M. (32 ani) „De când s-a început pandemia, s-a schimbat și programul de lucru, mai mult activez pe online. Știți ce fac? Vin la Birch Coffee, îmi fac comandă de o cafea și lucrez în voie, wi-fi-ul e bun, muzica e liniștită, numai bine să lucrezi. Demult îmi doream un astfel de local în Drochia, era o necesitate pentru mulți alde mine.”

 

Unde?

Birch Coffee se află în or. Drochia, pe strada 31 August 18. Din exterior, cafeneaua are un aspect plăcut, e înconjurată de copaci și multă verdeață. La intrare sunt amplasate două bănci din lemn pentru cofemanii care preferă să-și savureze cafeaua la o țigară.

Programul de activitate?

9:00 / 19:00

Contact: 

0693 33 731