Actual Evenimente știri de TOP

( FOTO/ VIDEO) Actul de caritate „ Coșulețul de Paște ” a adus lumină în cele patru familii din r-ul Drochia

Sfintele sărbători de Paște, sunt un prilej frumos de a dărui bunătate, bucurie și un pic de fericire celor care au nevoie cel mai mult de ele. În ajunul Paștelui, patru familii vulnerabile din or. Drochia, Țarigrad, Fântînița, au primit păscuțe și alimente necesare pentru masa de sărbătoare. 

În urma articolului precedent (http://buzz.md/caritate-daruieste-bucurii-in-cosuletul-de-paste), echipa buzz.md împreună cu Monica Voleanschi și Maxim Pavlenco, agent economic la Fabrica de Pâine „PANGROUP” în Săptămâna Mare a Paștelui au dăruit mai multe cadouri și surprize familiile social vulnerabile. Emoțiile și bucuria a fost de nedescris, în ochii copiilor licăreau „steluțe” de speranțe și mulțumire iar părinții modești nu îi găseau cuvinte de mulțumire ca acest grup de tineri s-a gândit să le creeze dispoziție și atomsferă plăcută de sărbători.

 

„ Pentru mine a fost o zi inundată cu emoții încrucișate. Am vizitat acele familii ale căror ochi vorbesc pentru ele. Am văzut sufletele copiilor care sunt măcinați de greutățile și obstacolele vieții de la cea mai fragedă vârstă. Am avut cea mai mare plăcere și satisfacție de a ajuta cu puținul pe care îl pot, acești îngerași cu speranță fără hotare. Am ascultat cu cea mai mare atenție visele copiilor și ochii mi s-au umplut cu lacrimi involuntar. Am cunoscut oameni extraordinari, oameni puternici, oameni cu un suflet cât o mie. Am înțeles că adevărata avere a vieții constă în valorile morale. Vreau să spun un sincer mulțumesc acestor oameni pe care i-am cunoscut, pentru că mi-au oferit o lecție de viața nemaipomenită. Aș vrea să mă adresez către locuitorii Republicii Moldova, să contribuim toți împreună pentru o viață mai prosperă, pentru un nivel de trai mai bun a celor familii și copii care au nevoie mai mult decât noi. ” comunică Monica Voleanschi, studentă la Facultatea Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din Cluj-Napoca.