Actual știri de TOP

(FOTO) Incendiu la miez de noapte

Numărul incendiilor e în creștere. Un bloc din Chișinău urma să fie cuprins de flăcări din cauza unui local din preajmă ce a luat foc, 8 autospeciale au ajuns la fața locului. Locuitorii blocului au fost evacuați de către pompieri, care s-au luptat cu flăcările până spre dimineață.

Acoperișul unui local din sectorul Buiucani al capitalei a luat foc la miez de noapte. Pompierii au scos o butelie cu gaz care urma să explodeze. Potrivit sursei agora.md flăcările au cuprins o suprafață de 100 de m.p., se arată în comunicatul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență. Incidentul s-a produs la ora 02:27. Din fericire nimeni nu a avut de suferit.

Sursă/foto/protv.md

În cazul unui incendiu, este bine să acționați pentru stingerea acestuia, numai în cazul în care acesta este într-o fază incipientă, sau dacă aveți mijloacele de primă intervenție la îndemână și acest lucru vă permite. Dacă vă aflați într-o clădire incendiată trebuie să ieșiți imediat în afara clădirii, încercând pe cât posibil să folosiți cele mai sigure trasee.În cazul în care clădirea respectivă este prevăzută cu ieșire de urgență, folosiți căile de evacuare, iar odată ajunsi afară, nu vă mai întoarceți înăuntru, chiar dacă ați uitat acolo ceva foarte important. Viața dumneavoastră este cu mult mai importantă. 

Adiaconiței Iuliana

"Cu mine se petrece ceva:o viață de om"

Adaugă un comentariu

Click aici pentru a posta un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.