foto/protv
Actual Ora poliției știri de TOP

(FOTO) Un bărbat a decedat în urma unui accident rutier pe traseul R-12

Un accident grav s-a produs pe traseul R-12, lângă s. Pelenia, raionul Drochia. Un BMW s-a ciocnit violent cu o Dacia. În urma impactului, șoferul automobilului Dacia a decedat.

„La data de 27.04.2019, ora 11:10, pe traseul R-12 Dondușeni-Drochia-Pelinia,un bărbat în vârstă de 39 ani locuitor a r-ului Drochia, conducând vehiculul de model BMW-316 , a ieşit la depăşire pe contrasens, neasigurându-se pe deplin, s-a lovit frontal în automobilul de model „Dacia Logan” condus de un bărbat în vârstă de 49 ani, locuitor a municipiului Bălți , care se deplasa cu un pasager, din orașul Drochia, regulamentar din direcţia or. Drochia spre s. Pelinia r-ul Drochia”, ne-a relatat ofițerul de presă al IP Drochia, Eugenia Molceanu.

În urma leziunilor corporale primite în accidentul rutier, șoferul automobilului de model Dacia Logan a decedat la faţa locului.
Pasagerul din Dacia Logan și șoferul automobilului BMW au fost preluați de echipa de salvare şi aduşi la Secţia internare a Spitalului municipal Bălți, cu diferite traumatisme.

Conducătorul automobilului BMW fiind supus testării alcoolscopice, a stabilit concentrația de alcool în vaporii de aer expirat 0,94 mg/l.

La moment se întreprind măsuri de urmărire penală, pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.